Sharon Heijdeman

Leerkracht

Mijn naam is Sharon en dit is mijn eerste jaar op OBS Corantijn. Voordat ik aan de Universitaire Pabo begon, heb ik een communicatiestudie afgerond. Hierin miste ik de afwisseling, de contacten en een bijdrage aan de maatschappij. Wat ik zo mooi vind aan werken in het onderwijs is dat je kinderen vaardigheden aanleert die nodig zijn om te functioneren in de maatschappij en geen dag hetzelfde is. Als leerkracht probeer ik echt ieder kind te zien en te werken aan een goede vertrouwensband. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen groeien en steeds zelfstandiger worden. Ik vind het een uitdaging om een klas te creëren waarin ieder kind zichzelf kan en mag zijn, waarin een goede sfeer hangt, waarin kinderen goed kunnen samenwerken, kinderen zich veilig voelen en bovenal met plezier naar toe gaan.