Nieuwsbrief 21 oktober 2020

Vertrouwenspersoon

Beste ouders/verzorgers, graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Michelle de Wit en op de Corantijn ben ik, naast leerkracht bewegingsonderwijs en leerkracht groep 7, ook de vertrouwenspersoon. Dit houdt in dat u naar mij toe kan komen, wanneer er een klacht is over de school of het onderwijs. Dit kan bijvoorbeeld gaan over toetsen, lesinhoud, pesten en nog veel meer. Ook alle kinderen kunnen hiervoor bij mij terecht.

U kunt mij altijd mailen om een afspraak te maken. Ik ben alle dagen van de week op school, dus u kunt ook altijd na schooltijd langskomen. Op dinsdag en vrijdag ben ik dan in de gymzaal te vinden, op de andere dagen op school. Mocht er iets dringends zijn, kunt u mij ook bellen.

Mijn contactgegevens zijn:

vertrouwenspersoon@obscorantijn.nl                                                                  06-42467171

Traktatieprotocol

Onder het kopje downloads vindt u een bijlage over het traktatieprotocol welke wij hanteren. Wij hebben daarin een wijziging aangebracht. Vanwege de corona verzoeken wij u de traktaties in het vervolg te verpakken.

Gratis Schoolmelk op school!

Van 2 november 2020 t/m 9 april 2021 krijgen de kinderen gratis vier keer per week schoolmelk aangeboden! De school is namelijk ingeloot om komend schooljaar schoolmelk te ontvangen. Met schoolmelk zorgen we dat alle kinderen in de klas een gezonde keus krijgen aangeboden door kennis te maken met zuivel, een gezond alternatief op suikerhoudende drankjes dat valt binnen de Schijf van Vijf. De schoolmelk wordt aangeboden door Friesland Campina en wordt ondersteund door de Europese Unie en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De pilot zal tevens gefinancierd worden door Friesland Campina en de Europese Unie.

Wat kunt u verwachten? Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zal er schoolmelk worden aangeboden. Dit zal in sommige weken halfvolle melk/karnemelk zijn. In deze weken hoeft u uw kind geen drinken voor de lunch mee te geven. In andere weken wordt er halfvolle yoghurt aangeboden.

Zie hieronder voor een overzicht:

WEEK START

PRODUCT