Nieuwsbrief 4 november 2020

Op tijd komen

Wat fijn dat in de maand oktober bijna iedereen dagelijks op tijd in de klas was! Bedankt ouders voor het op tijd naar school brengen of sturen van jullie kinderen. Dit draagt bij tot een goede start van de dag voor alle kinderen.

Auto parkeren

Wij verzoeken de ouders die hun kind met de auto afzetten in de Curaçaostraat om hun auto te parkeren op een parkeerplek. Niet op straat de kinderen eruit laten gaan en zeker niet ook nog meelopen. Dit zorgt voor gevaarlijke, onoverzichtelijke situaties. We hopen dat alle ouders zich hieraan houden. We zullen ook de wijkagent op de hoogte stellen.

Schoolapp

We hopen dat u tevreden bent met de berichtjes in de schoolapp. Naast de foto's en filmpjes worden er ook belangrijke mededelingen geplaatst. Het is dus belangrijk dat in elke geval één ouder van een leerling van onze school zich heeft aangemeld. Gelukkig zien we dat de meeste ouders zich hebben aangemeld. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan hier nogmaals de informatie voor aanmelding:

Download link voor Android:

Download link voor iOS:

Kies bij de iOS app voor: Vind de vijf dichtstbijzijnde scholen. OBS Corantijn staat dan waarschijnlijk bovenaan.

Kies daarna bij Icoon instellen voor Ja.

Gebruik uw emailadres die bij ons op school bekend is, anders staat u niet op de whitelist.

Mocht u hulp nodig hebben, vraag 's-ochtends of 's-middags hulp aan iemand van ons team. We helpen u graag!

Wie ben jij?

Volgende week starten we op onze school met het filmproject WIE BEN JIJ? waarbij kinderen van groep 5/6, 6/7 en 7 elkaar thuis filmen om elkaar beter te leren kennen. OBS Corantijnschool organiseert dit filmproject al vier jaar en we hebben er in 2019 zelfs een prijs mee gewonnen: de Nationale Onderwijsprijs van Noord-Holland. Hier zijn we erg trots op!

Studiedag

Woensdag 25 november is een studiedag. De kinderen zijn dan vrij.