Nieuwsbrief 18 november 2020

Sinterklaasfeest

Het loopt alweer richting 5 december en ook dit jaar zorgen de leerkrachten en de Ouderraad weer voor een heerlijk Sinterklaasfeest voor de kinderen! Denk hierbij aan de Pietendisco (groepen 1 t/m 3) en een bezoek van Sint en Pieten in de klassen (groepen 1 t/m 4), pepernoten en muziek. Ook mogen de kinderen weer hun schoen zetten (donderdag 26 november).

De Pietendisco is dit jaar op vrijdag 27 november. Kinderen mogen dan verkleed naar school komen, maar zonder schmink. Hetzelfde geldt voor het Sinterklaasfeest op 4 december: wel verkleed, geen schmink.

Vanwege het coronavirus heeft school besloten om dit jaar geen intocht met de boot te doen. Uiteraard wordt er wel een ludieke aankomst voorbereid maar dit zal plaatsvinden in het klein en zonder ouders op/rond het schoolplein.

Wij verzoeken de ouders/verzorgers niet op het schoolplein te wachten tot Sint arriveert maar na het wegbrengen van kind(eren) het schoolplein te verlaten.

Studiedag

Woensdag 25 november is een studiedag. De kinderen zijn dan vrij.

NSA 2e periode

Omdat de 2e  periode van NSA Sport al in week 3 van start gaat zal de website van de naschoolse activiteiten al vanaf maandag 7 december worden opengezet zodat u uw kind(eren) kunt inschrijven: www.naschoolseactiviteiten.amsterdam

De 2e periode van de gewone NSA gaat later van start nl. in week 6.

Als de inschrijving via de website niet lukt kunt u uw kind(eren) ook inschrijven via een papieren inschrijfformulier welke te verkrijgen is bij de administratie.

Stichting Samen Is Niet Alleen

Een fiets, schoolspullen, of sport/cultuurlessen nodig? Stichting SINA helpt iedereen die het nodig heeft, met of zonder verblijfsvergunning.

U kunt zelf via de website www.stichtingsina.nl voor kinderen tot 21 jaar de volgende voorzieningen aanvragen:

• Sportlessen en zwemlessen.
  • Cultuurlessen zoals muziekles, toneel en dansen.
  • Allerlei spullen; denk aan: fietsen, een kamerinrichting (zoals matrassen, bedden, bureaus), (sport) kleding, schoolspullen (zoals boeken, ouderbijdrage).

Voor meer informatie kijk op de website www.stichtingsina.nl of neem contact op via 020-2441972.