Nieuwsbrief 17 maart 2021

De week van het geld

Op woensdag 24 maart komt er een bus van de Moneyschool op het schoolplein te staan. De kinderen van groep 6, 7 en 8 worden op speelse wijze (bijv. met een sapfiets en een Rad van Fortuin) aangezet tot nadenken over geldzaken, duurzaam leven en gezondheid.

Seksuele voorlichting

In april krijgen de kinderen van groep 7 en 8 seksuele voorlichting in de klas. Het wordt verzorgd door Tienerwijs en hoort bij de Kanjertraining.

Tandarts

Op donderdag 8 april komt de tandarts op school voor controle van de gebitten van de kinderen.

Goede Vrijdag, Pasen en Studiedag

Op vrijdag 2 april, maandag 5 april en dinsdag 6 april hebben de kinderen vrij.

Traktaties

Wij hebben gemerkt dat de laatste tijd sommige kinderen die jarig zijn chips meenemen om uit te delen in de groep. Chips is een ongezonde traktatie en daarom geven wij dat ook altijd mee terug. Wij vragen u om een gezonde traktatie mee te geven en bovendien individueel verpakt (coronaproof). Voorbeelden daarvan zijn voorverpakte ontbijtkoek, gedroogd fruitreepjes, doosjes rozijntjes, knijpfruit, waterijsjes, klein cadeautje.