Nieuws

Gratis taalles

Woensdag 9 februari 2022

Wil je beter Nederlands leren, je kind meer helpen met taal en school? Wil je de school beter leren kennen en graag meedoen met de activiteiten op school?

Doe dan mee met de gratis Taal en Ouderbetrokkenheid (TOB) cursus op OBS Corantijn.

De lessen zijn 2x per week op maandag- en donderdagochtend en duren 2,5uur per les . Op dit moment zijn de lessen nog online vanwege corona, maar we hopen snel weer op school te mogen komen.

Onze docenten hebben al veel ouders en verzorgers geholpen met de Nederlandse taal. Je leert over de belangrijke dingen op school. Bijvoorbeeld wat een 10-minuten gesprek is en hoe je een rapport leest. Je krijgt informatie over hoe je kan helpen met huiswerk, leren tijdens spelen en nog veel meer. In dit filmpje wordt het allemaal uitgelegd; https://youtu.be/g3fRopQQyec.

Als je in Amsterdam woont, je een BSN hebt en je volgt geen andere door Amsterdam betaalde cursus dan kun je in de meeste gevallen meedoen. Je moet wel kunnen lezen en schrijven. Ook kun je al een beetje Nederlands spreken en begrijpen. Meld je dan online aan https://forms.gle/mPzEk7kbtZtdfUbY9 of vraag het aanmeldformulier aan via WhatsApp 06-44177546


Terug