Nieuws

Inschrijving NSA 2e periode

Maandag 12 december 2022

Beste ouders/verzorgers, 
 
U kunt uw kind weer inschrijven voor de naschoolse activiteiten via de site https://naschoolseactiviteiten.amsterdam/?schoolID=10.  De sporten van de afdeling Sport staan ook op de site en beginnen een week eerder. 

Wij verzoeken u erop te letten dat u uw kind bij de juiste groep inschrijft. 
De uiterste inschrijfdatum is zondag 22 januari. De startdatum van de activiteiten is dinsdag 7 februari. Op dinsdag zijn ook de lessen van de Corantijnacademie. Als uw kind in groep 3 of 4 zit en daaraan meedoet kunt u uw kind niet inschrijven voor Capoeira. 

Ook is de aanvangstijd veranderd van de activiteiten op de dinsdag, donderdag en vrijdag. De lessen beginnen nu om 14.20 uur dus 10 minuten eerder en eindigen ook 10 minuten eerder. 
Ingeschreven betekent niet dat uw kind al meedoet! U krijgt bericht of uw kind meedoet of op de wachtlijst wordt geplaatst. 
 
Er wordt ook weer een financiële ouderbijdrage naar inkomen gevraagd. Als u via de site inschrijft kunt u alleen met IDeal betalen. Pas als u bericht heeft gehad dat uw kind definitief meedoet, dient u de bijdrage te betalen. Uw kind kan alleen deelnemen bij betaling vóór aanvang van de activiteiten. 
 
Voor meer informatie zie de digitale folders onder de Downloads. 

Uw kind krijgt ook een papieren folder van de activiteiten van Akros mee. Voor wat betreft de sportactiviteiten krijgt u alleen een digitale folder. 
 
Met hartelijke groet, 
OBS Corantijn


Terug