Nieuws

Hulpouders gezocht

Woensdag 18 oktober 2023

We hebben structureel hulpouders nodig, maar ook ouders die af en toe of maar één keer willen/kunnen helpen.
We zijn met alle hulp blij!
 
Alvast voor in de agenda:
21-12 kerstviering op school. Hulp in de klas tijdens het kerstdiner of hulp voor de ouderborrel.
12-2 t/m 15-2 schoonmaakweek. Laat de klassenouder weten of je een keertje een uurtje of meer beschikbaar bent om in de klas van je kind iets schoon te maken. (in de bieb mag ook)
26-4 hulp bij koningsspelen. Helpen bij een activiteit.
3-6 t/m 6-6 avondvierdaagse
3-7 heel veel hulp nodig bij Kolder op het plein (bij de opbouw, helpen bij een activiteit of helpen bij de afbouw)
15-7 t/m 18-7 schoonmaakweek. Laat de klassenouder weten of je een keertje een uurtje of meer beschikbaar bent om in de klas van je kind gereed te maken voor de zomervakantie.
 
Je kunt naar het volgende OuderRaad-overleg komen op maandag 30 okt. om mee te luisteren en om eventueel ergens aan deel te nemen of te helpen.
Je bent om 18.30 van harte welkom op school in de personeelskamer op de 1e etage.
 
Je kunt ook in de hulpouderapp:
 
Hoe werkt het? Je komt in de hulpouder appgroep en krijgt af en toe een bericht, waarin staat hoe en wat nodig is. Bijvoorbeeld: “2 hulpouders gezocht voor volgende week woensdagmiddag om de school te versieren”. Deelname is ook dan geheel vrijblijvend, geen probleem als je niet kan. Al kun je maar bij één activiteit per jaar meehelpen, no probleem, dat zou al heel fijn zijn. Het is geen probleem als je (buiten schooltijden) je eigen kind(eren) meehebt, die kunnen ook meehelpen en/of spelen op school. Wie lijkt het leuk en heeft tijd om ons te komen helpen? 
 
Het is superleuk om samen voor de kinderen dingen te organiseren. Je leert andere ouders en hun kinderen kennen, waardoor het steeds gezelliger zal worden op school. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! En jullie hulp is hard nodig om de activiteiten door te laten gaan. Wil je ons helpen? Meld je aan bij Bianca (moeder van James 3A) of Charlotte (moeder van Josephine 3B) 
 
Ook kun je via de leerkracht of Mirjam laten weten als je ergens mee wil helpen.
 
In de Ouderraad zoeken we iemand voor de aanvraag van subsidies o.a. voor de SintMaartenoptocht en kolder op het plein. Je kunt dit schooljaar meelopen met Sjoerdtje
om het volgend schooljaar over te nemen, 
We zoeken ook minimaal 2 ouders die dit schooljaar willen 'meelopen' met de avondvierdaagse met Afke en Arnoud om het volgend schooljaar over te nemen. 
 
We zoeken iemand die het voorlezen o school wil coördineren. De juiste ouders op de juiste dagen verdelen over klassen.
 

Terug