Mirjam Roozendaal

Hallo,

Sinds augustus 2019 ben ik directeur op OBS Corantijn. Ik heb 21 jaar ervaring in het onderwijs als leerkracht, intern begleider en adjunct directeur. Ik ben geboren in Amsterdam en woon nu sinds 7 jaar in Amstelveen. Ik ben moeder van 3 kinderen en de vader van mijn kinderen is mijn verloofde. Verder tennis ik graag en houd van uitgebreid koken en ik ben vinoloog.

Ik ben heel erg blij met de leuke kinderen op OBS Corantijn. Alle kinderen zijn zo verschillend en dat maakt het sprankelend, levendig en gezellig. Ook ben ik blij met al mijn collega's op de Corantijn. We zijn een divers team, we hebben verschillende expertise in huis en kunnen met verschillende ogen naar onze leerlingen, ons beleid en onze organisatie kijken.

Daarnaast vind ik het contact met ouders heel belangrijk. Het is dan ook altijd mogelijk om met mij een afspraak te maken.

Hartelijke groet, Mirjam