Goed om te weten

BSO

Per 1 augustus 2023 wordt Impuls Kinderopvang de nieuwe aanbieder van de voorschool (VVE) en buitenschoolse opvang (BSO) in de Rembrandtparkschool aan de Orteliusstraat 28. Voorschool en BSO De Groeiboom (zoals het vanaf 1 augustus heet) grenst aan het Rembrandtpark en is gevestigd in een karakteristiek gebouw met binnentuin. Uw kind is van harte welkom!

 

BSO De Groeiboom

BSO De Groeiboom biedt naschoolse opvang en vakantieopvang voor kinderen van 4 – 13 jaar. De medewerkers van Impuls halen uw kind op en organiseren iedere middag verschillende activiteiten. Zij helpen uw kind nieuwe vaardigheden te leren, interesses te ontdekken en talenten te ontwikkelen. Zo gaat uw kind de ene keer in de omgeving op pad, de andere keer verder met een kunstproject of gezond recept. Toch liever zelf een boekje lezen of ravotten met vrienden? Prima, de BSO is tenslotte vrije tijd na school. Bij de BSO beleeft uw kind dan ook veel plezier.

De BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.15 – 18.30 uur en op woensdag van 12.30 – 18.30 uur. In de schoolvakanties is de BSO open op maandag t/m vrijdag van 8.00 – 18.30 uur.

Meer informatie over de BSO of uw kind inschrijven? Neem een kijkje op de website https://www.impulskinderopvang.nl/locaties/bso-de-groeiboom/ of neem contact op met de afdeling Klantenservice van Impuls via 020 – 515 88 88 (ma t/m vr van 08.30 – 14.00 uur) of klantenservice@impuls.nl.

BSO Het Landje in Amsterdam Slotervaart biedt naschoolse opvang en vakantie-opvang voor kinderen van 7-13 jaar met zwemdiploma A.

 

Ook werken wij samen met Mijn Blokje en Impuls BSO Landje

http://www.mijn-blokje.nl

http://www.mijn-blokje.nl/aanmelden-2/aanmeldingsformulier/

https://www.impulskinderopvang.nl/locatie/bsolandje/

 

Terug