BSO

BSO Het Landje in Amsterdam Slotervaart biedt naschoolse opvang en vakantie-opvang voor kinderen van 7-13 jaar met zwemdiploma A.

Buitenschoolse opvang (BSO) de Tulp AKROS biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar op de Tulp. Uw kind wordt, na schooltijd, in een vertrouwde en veilige omgeving opgevangen. De pedagogisch medewerkers bieden, aan de hand van thema’s, gevarieerde activiteiten aan. Daarnaast stimuleren en volgen zij uw kind in hun ontwikkeling. In de vakanties is er een speciaal vakantieprogramma met leuke activiteiten en uitstapjes. BSP de Tulp is een plek om je thuis te voelen.

De locatie Sinds 2000 is de BSO gehuisvest in multifunctioneel centrum De Tulp. Er zijn vier groepen BSO, namelijk Tulp 1, 2, 3 en 4. Er is plaats voor 80 kinderen. De groepen Tulp 1 en 2 bevinden zich op de begane grond, de groepen Tulp 3 en 4 bevinden zich boven op de eerste verdieping. De ruimtes zijn in hoeken ingericht, waarbij rekening is gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Het materiaal is op kind hoogte, zodat de kinderen zelf makkelijk bij het materiaal kunnen. Rondom De Tulp is veel ruimte voor buitenspelen, zowel in de afgeschermde speelplaats als aan de zijkant van het gebouw. Ook in het aangrenzende park, het Rembrandpark, wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheden om te spelen en om te picknicken.

De groepen Tulp 1 en 2 zijn verticale groepen, wat inhoudt dat er kinderen worden opgevangen van 4 t/m 6 jaar. Tulp 3 en 4 is bedoeld voor de oudere kinderen. Er wordt bij de themaplanning rekening gehouden met de verschillende leeftijden. Op woensdag worden de kinderen gezamenlijk in één groep opgevangen in verband met het aantal kinderen deze dag. Adres BSO De Tulp Postjeskade 200 1058 DW Amsterdam Informatie en aanmelden? Wilt u meer informatie of wilt u uw kind direct aanmelden voor de voorschool of BSO? Neem dan contact op met AKROS kinderopvang.

 AKROS kinderopvang Balboastraat 20 B-4 1057 VW Amsterdam 020 – 261 05 09 voorschool@akros-amsterdam.nl www.akros-amsterdam.nl Direct inschrijven: www.akros-amsterdam.nl/inschrijven

 

Ook werken wij samen met Mijn Blokje en Impuls BSO Landje

http://www.mijn-blokje.nl

http://www.mijn-blokje.nl/aanmelden-2/aanmeldingsformulier/

https://www.impulskinderopvang.nl/locatie/bsolandje/

 

Terug

Corantijnstraat 2

1058 DD Amsterdam

020 – 618 4430

info@nullobscorantijn.nl