Nieuwsbrief 12 mei 2021

Vandaag lekker springen op de luchtkussens op het schoolplein!

Hemelvaartsdag, Administratiedag en Pinksteren

Donderdag 13 mei, vrijdag 14 mei en maandag 24 mei zijn de kinderen vrij.

Andere datum schoolfotograaf

De schoolfotograaf komt niet zoals eerder vermeld in de kalender op 28 mei maar op vrijdag 4 juni.

Sportexperience

Gisteren hebben de kinderen uit groep 5 t/m 8 weer genoten van Sportexperience. Deze sportspelletjes vonden plaats op het schoolplein.

Textiel Race Amsterdam

Dinsdag 18 mei hebben de 8ste groepers een gastles over het belang van het beter inzamelen van textiel. Vervolgens gaan zij 4 weken lang deelnemen aan de Textiel Race. Dit is een competitie waarbij 15 basisschoolteams de strijd aangaan om zoveel mogelijk oud textiel in te zamelen in hun eigen bubbel.

Suikerfeest

Woensdag 12 mei en/of donderdag 13 mei wordt het Suikerfeest gevierd.

Tevredenheidsonderzoek

Bedankt voor alle ouders die het tevredenheidsonderzoek al hebben ingevuld. Mocht u het nog niet hebben gedaan, wilt u dat dan nog doen. Het kan nog tot 28 mei. De link is te vinden in de e-mail van 16-04-2021. Alvast bedankt!

Nationaal Programma Onderwijs

Het Nationaal Programma Onderwijs richt zich op herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona. Hiervoor komt in totaal € 8,5 miljard beschikbaar voor basisscholen, voortgezet onderwijs en middelbaar onderwijs. Voor OBS Corantijn komt ook geld beschikbaar. Wij gaan een plan maken om inzichtelijk te krijgen wat onze leerlingen en onze leerkrachten nodig hebben. Door doelen te formuleren kunnen wij passende en kansrijke interventies uitvoeren volgend schooljaar. Hiervoor kunnen wij kiezen uit een soort menukaart. Wij gaan de komende weken hier mee aan de slag en zullen u op de hoogte houden van de plannen en ontwikkelingen op dit gebied.