Nieuwsbrief 26 mei 2021

Uitslag Centrale Eindtoets groep 8

De uitslag van de Eindtoets van groep 8 is binnen. Het gemiddelde van onze school is 530,9 (het landelijk gemiddelde is 535,0). Dit schooljaar hebben we voor het eerst de afname digitaal gedaan. Onze 8ste groepers hebben hard gewerkt en goed hun best gedaan. Morgen krijgen zij de uitslag in een leerlingrapport mee naar huis. Ook zullen zij dit feestelijk met elkaar afsluiten en wordt er een slaapfeestje op school gehouden met disco en film kijken.

Studiedag

Woensdag 9 juni is een studiedag. De kinderen zijn dan vrij.

Sportactiviteiten Gemeente Amsterdam

Amsterdam is deze zomer gaststad voor de EuroHockey Championships 2021 en het uitgestelde EURO 2020. Bovendien worden deze zomer ook de NextGen Games weer gehouden. In de aanloop naar deze twee internationale topsporttoernooien en de NextGen Games zijn er vanaf april (als de coronasituatie het toelaat) gratis sportactiviteiten voor de jeugd op pleintjes door de hele stad. Kijk op deze site: gemeente amsterdam voor meer informatie over de activiteiten en de locaties.