Verschil mag er zijn

Welkom bij OBS Corantijn

OBS Corantijn is een kleinschalige, gemengde school met een warm en betrokken team. Op OBS Corantijn zien en kennen wij ieder kind. We leren samen aan de hand van uitdagende en prikkelende thema’s.  

Naast uitstekend onderwijs op het gebied van lezen, taal en rekenen, hebben wij ook een zeer breed aanbod op het gebied van sport, dans, drama en muziek. Ook gratis na schooltijd.  

Leerlingen voelen zich verantwoordelijk voor wat en hoe zij leren. Leerling, ouders en leerkracht bespreken aan de hand van het portfolio samen waar de leerling aan wilt werken. Met behulp van Kanjertraining besteden we dagelijks aandacht aan het leren omgaan met elkaar en sociale vaardigheden. Kinderen gaan gemotiveerd en met plezier naar school, daardoor kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. 

 


Alles over onze school

Lees alles over onze school: hoe zorgen wij er voor dat uw kind echt gezien wordt? Hoe creƫren we een fijne en veilige sfeer? Hoe zorgen wij er voor dat uw kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen?

Lees meer

Kennismaken

Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen of informatiefolders downloaden? Ook vindt u hier alle informatie over de aanmeldprocedure en kunt u zich opgeven voor een rondleiding.

Lees meer

Ons aanbod

Naast uitstekend onderwijs op het gebied van lezen, taal en rekenen, hebben wij ook een zeer breed aanbod op het gebied van sport, dans, drama en muziek. Ook gratis na schooltijd. Bent u nieuwsgierig hoe wij dit op OBS Corantijn vormgeven?

Lees meer